Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Insalata al Asparagi e Salmone (98/2000) Det gröna guldet!

Posted on tis, maj 22, 2012tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

Nu är det högsäsong för det nyskördade gröna guldet och det gäller att passa på att njuta av denna gudomliga primör. Och därför kör vinbloggen en sparrisvecka som en hyllning till den gröna stjälken…

Häll ner en påse sallad i en skål tillsammans med en fruktig olivolja av bästa sort. Stek upp skivad kallrökt lax alternativt gravad, sparris, Portabella och kikärtor i omgångar. Tillsätt allt till salladen och avsluta med att blanda i rosépeppardressing. En ljuvlig sallad som ger guld i mun…

https://youtube.com/watch?v=rSOzN0eihsE%3Frel%3D0

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Rött och grillat 2.0! Pérez Cruz Cot 2010
Hamburger all’Italiana e Insalata al Asparagi (99/2000)

Related Post

  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!
  • Grön vårsoppa med pocherat ägg!
  • Citronmarinerad tonfisk med tryffelaioli
  • Gudomligt god pizza med råriven potatis, pancetta och buffelmozzarella!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo