Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Hamburger all’Italiana e Insalata al Asparagi (99/2000)

Posted on ons, maj 23, 2012tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

Sparrisveckan går vidare med smakliga stormsteg och jag kan dessutom lugna en del bloggvänner som oroats över min oklippta gräsmatta. (Bilden var från förra året och nu är den väldigt fin)

Visst är det ljuvligt att få njuta av vårens primörer och dessutom göra det på Medelhavsvis. Förbered nymalen köttfärs med diverse färska kryddor tillsammans med pesto och ett ägg. Frys burgarna styckevis och ta fram efter behov. (De blir perfekta när du lägger dem i pannan efter ett par vändningar.) Komplettera med att blanda ihop en krispig sallad, en påse salladsnötter, samt brynta soyabönor och färsk grön sparris tillsammans med bästa olivoljan. Sagolikt gott!

https://youtube.com/watch?v=-oqXwnXjgDE%3Frel%3D0

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Insalata al Asparagi e Salmone (98/2000) Det gröna guldet!
Italienska matprojektet The Silver Spoon Project fyller 100

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo