Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Linguine al Salmone e Ardbeg (14/2000)

Posted on lör, maj 15, 2010tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

LINGUINE WITH SMOKED SALMON (14)

Vilken fantastisk kombination denna rätt visade sig vara. Att blanda varmrökt lax med ett par matskedar Ardbeg Whisky, citronjuice, matlagningsgrädde och mixa det med Linguine pasta. Ingredienserna skapade en perfekt harmoni för smaklökarna. Egentligen skall det vara Tagliatelle, men vi fick ta det vi hade hemma. Grön färsk sparris fick komplettera till en kulinarisk högtid. Ha en underbar helg! smiley

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Vintips -Tokara Red 2005
Coda di Rospo al Vino Rosso (15/2000)

Related Post

  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!
  • Grön vårsoppa med pocherat ägg!
  • Citronmarinerad tonfisk med tryffelaioli
  • Gudomligt god pizza med råriven potatis, pancetta och buffelmozzarella!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo