Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Zuppa di Funghi e Fagioli (31/2000)

Posted on mån, augusti 30, 2010tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

BEAN AND MUSHROOM SOUP

Efter alla godsaker i helgen är det dax för lite pilgrimsmat. Spartansk rätt som imponerade i sin enkelhet.

Valde blandade ekologiska bönor från Zeta (ingen reklam smiley) tillsammans med hemmagjord grönsaksbuljong, kravodlade champinjoner, lök, vitlök, olivolja och kryddor. Låt de sjuda i en kastrull, därefter in i mixern och redo att äta. Det tar max en kvart att göra denna rätt bara du har buljongen klar sedan tidigare alternativt ett par buljongtärningar.

Ha en bra vecka! Återkommer under veckan med intressanta vintips från systembolagets vinsläpp i september.

https://youtube.com/watch?v=v66JFjwgxIo%3Ffs%3D1

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Zuppa di Pesce del Pescatore (30/2000)
Vintips -Château Pesquié Quintessence 2007 (94495) 169 kr

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo