Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Barbabietola gialla gratinata al forno con formaggio la Feta

Posted on tis, maj 01, 2018ons, oktober 09, 2019 by Per-Olof Diderot

Glad såsom fågeln
Våren har öppnat sitt fönster och tid att passa på att njuta av de få dagar som solen väljer att behaga oss. Själv så får jag superenergi av solen men brukar tyvärr vara överambitiös dessa dagar. Så i år har jag lovat mig själv att fånga dagen medan vi har den.


Barbabietola gialla gratinata al forno con formaggio La Feta (Silverspoon project 145/2000)

Så underbart gott och enkelt. Råriv gulbetorna, på med lite italiensk olivolja och smula sönder fetaost och strö över och in i ugnen ca 30 minuter på 200 grader. Sältan från fetaosten tränger ner i gulbetorna och bildar tillsammans med olivoljan en perfekt matharmoni. Kortaste matinlägget all time på bloggen, men enkelt är oftast bäst…

Ha en underbar vår kära följare!

Posted in The silver spoon projectTagged Italiensk mat, thesilverspoonproject

Inläggsnavigering

Valpolicella från sin bästa sida – Santocciorosso -16
Triennes Rosé -17 – Vin helt i Bacchus tecken

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo