Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Laxbitar med pancetta!

Posted on tor, november 22, 2012tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

Detta är nog bland det lättaste rätter du kan laga ur boken ”The Silver Spoon”, men med rätt råvaror blir den magiskt god.
Bocconcini di Salmone con Pancetta (112/2000) Laxbitar med pancetta

Sätt ugnen på 200 grader och skär färsk laxfilé i bitar. Pensla en fin fruktig olivolja i ugnsformen, lägg i laxbitarna och täck med skivad pancetta. Låt stå i ugnen tills rätten fått fin färg och råvarorna fusionerat samman. Enormt gott, nyttigt och samtidigt en mycket vacker rätt. Smaklig måltid och snälla låt mitt mat projekt TSSP flyga långt och länge!
https://youtube.com/watch?v=-Oo_73SlOwk%3Frel%3D0

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Champagne Diebolt-Vallois 2006! Elegans med magiska mineraler
Ett Champagneunder!

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo