Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Halibut e Risotto con Punte di Asparagi (76/2000) in memoria di Seve Ballesteros

Posted on lör, maj 07, 2011tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

En stor idrottsman med enorm passion för sin sport har idag lämnat oss med stor sorg!
Mitt golfliv har stark påverkats av Seve Ballesteros. En spansk golftrollkarl som fått mig och många andra att trollbindas framför dumburken och drömma om att det omöjliga bli möjligt. Muchas Gracias Seve för alla oförglömliga stunder (5 majors och 5 Ryder Cup segrar). Du kommer för alltid finnas kvar i mitt hjärta. Denna underbara rätt tillägnar jag dig!

Blanda 1 1/2 liter vegetarisk buljong med gott vitt vin. Ta 100gr ekologiskt smör och lägg i wokpannan tillsammans med risottoris. Låt smöret dra in i riset innan du börjar med att tillsätta buljongblandningen gradvis. Efter ca 45 minuter är blandningen klar och du avslutar med att tillsätta lätt förvälld färsk sparris och parmesanost. Under tiden har du satt på grillen och grillat en underbar bit hälleflundra. Viva España.

https://youtube.com/watch?v=z5iXjc322Zk%3Ffs%3D1

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

i Castei Recioto della Valpolicella Classico (Best. sort.nr 77207) 195 kr
Château des Jacques (nr 99293) 139 kr

Related Post

  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!
  • Grön vårsoppa med pocherat ägg!
  • Citronmarinerad tonfisk med tryffelaioli
  • Gudomligt god pizza med råriven potatis, pancetta och buffelmozzarella!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo