Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Costolettine di Agnello con Patate e Condite con Feta e Origano (74/2000)

Posted on tor, april 21, 2011tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

Chargrilled lamb racks with oregano and hot feta dressing

En riktigy kulinarisk Påskmåltid!
Älskar verkligen lamm när den är färsk och mör i köttet.
Jag grillade först hela racken, därefter tog jag av och lät vila 10 minuter innan den skivades upp. Avslutade med ytterligare 2-3 minuters grillning. Mixade grönsaker med klyftpotatis fanns klara i ugnen. Blandade vinägrett, oregano och fetaost i en panna och hettade upp allt till en smetig dressing. Redo för att serveras till en superb Påskmåltid.
Ha en underbar helg kära läsare! smiley
https://youtube.com/watch?v=PILJRHjUVEw%3Ffs%3D1

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Torres Santa Digna Cabernet Sauvignon Reserva (nr 16505) 73 kr
Cardo Red 2009 (nr 2567) 75 kr

Related Post

  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!
  • Grön vårsoppa med pocherat ägg!
  • Citronmarinerad tonfisk med tryffelaioli
  • Gudomligt god pizza med råriven potatis, pancetta och buffelmozzarella!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo