Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Baked Cod with Vegetables (34/2000)

Posted on lör, september 25, 2010tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

MERLUZZO AL FORNO CON VERDURE

Det börjar bli kallare i havet och torsken som nu smakar mer kommer tillbaka som råvara på vårt matbord. Denna rätt är enkel att tillaga. Stek lök och morot i lite smör, blanda med dina favorit medelhavskryddor och en burk krossade söta tomater från Italien. Under tiden kan du förbereda torsken med att pressa en hel citron över biten och låta det suga in. (Trots att priset för torskrygg är högre tycker jag det är värt att få den bästa smakbiten med minimalt spill som en positiv konsekvens) Lägg blandningen i en ugnsfast form med fisken överst och låt den stå i ugnen (200 grader) i ca 20 minuter. Väldigt gott tillsammans med potatismos. smiley

https://youtube.com/watch?v=P1RW04SaHNg%3Ffs%3D1

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Apple Risotto (33/2000)
Milanese Osso Buco celebrazione della Zlatan Ibrahimovic (35/2000)

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo