Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Tiramisu (20/2000)

Posted on tis, juni 08, 2010tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

TIRAMISU (20)

Tiramisu är en av mina favorit efterrätter och dessutom lätt att tillaga. Många recept påstår att man skall tillaga den 3-4 timmar innan. Mitt råd är att att vänta en dag för att få den riktigt kletigt god. Ta gärna lite god cognac till kaffet som sedan penslas på savoiardikexen. Mums va gott…smiley

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Vintips -Bricco Quaglia Moscato d’Asti 2009
Melanzane farcite alla Mozzarella e Salsicce alle dieci erbe (21-22/2000)

Related Post

  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!
  • Grön vårsoppa med pocherat ägg!
  • Citronmarinerad tonfisk med tryffelaioli
  • Gudomligt god pizza med råriven potatis, pancetta och buffelmozzarella!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo