Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Coda di Rospo al Vino Rosso (15/2000)

Posted on tis, maj 18, 2010tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

MONKFISH IN RED WINE (15)

GNOCCHI DI RICOTTA E SPINACI (5)

Har du nån gång testat att ha en rödvinsås till fisk? Visst använder jag gärna rödvin till en fiskbit exempelvis torsk, men som sås var det för mig en ny kombination. Som jag varmt kan rekommendera!

Rätten består av kattfisk, en halvflaska rödvin, balsamvinäger, diverse grönsaker och kryddor. Egentligen skulle såsen silas från grönsakerna och bara tillsätta svampen på slutet, men vi valde att ha dem kvar med stor belåtenhet. Som komplement valde vi att repetera favoriten med gnocchi gjord på spenat och Ricotta. Jätte gott!!!smiley

https://youtube.com/watch?v=PB9V_AZn0pE

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Linguine al Salmone e Ardbeg (14/2000)
Vintips -Gurra Gurra Creek Shiraz -08

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo