Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Piselli alla Pancetta (73/2000)

Posted on lör, april 09, 2011tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot


Peas and Soya Beans with Pancetta and Ham

Rätt och lätt på 15 minuter!
Denna rätt är min egen tolkning, där jag använt delar av grundingredienserna och kompletterat med skinka och sojabönor.
Stek upp sojabönor och de gröna ärtorna i en panna. När de börjar bli klara lägger du i skinkan och Pancettan sista minuterna. Denna rätt tar maximalt 15 minuter att göra. Perfekt när tiden är knapp, men när du ändå vill äta något gott och dessutom hälsosamt.
Ha en underbar helg!
https://youtube.com/watch?v=O8Vao8uDi7Y%3Ffs%3D1

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Schistes från Coume Del Mas 2009 159 Dkr
Diemersfontein Coffee Pinotage (nr 6315) 85 kr

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo