Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Cannelloni con foie gras e filetto di maiale

Posted on tis, november 22, 2016mån, september 30, 2019 by Per-Olof Diderot

Jag älskar italiensk mat liksom många av er följare. Med sin enkelhet i den råvarustyrda matlagningen blir det oftast rätt bara du väljer råvara med omsorg. Att få promenera runt i en bra saluhall med underbara råvaror, där mitt öga får styra är en gudagåva. Här kommer en rätt baserad på detta koncept, som samtidigt är så enkel att göra och med försvinnande gott resultat.

The Silverspoon project presenterar Cannelloni med gåslever och fläskfilé. (140/2000)


Börja med att skära fläskfilén i små bitar och stek den på medelvärme tillsammans med gåslevern tills köttet tagit upp gåslevern. När det är klart fyller du Cannellonirören med blandningen och lägger dem i en smörad form. Tillsätt Bechamelsås eller som i vår rätt, en välkryddad tomatblandning. När den är klar i ugnen tar du ut den och garnerar med en körsbärstomat och riven Parmegiano Reggiano. Så oerhört gott och vackert på samma gång.

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Monte Rossa – Bubblig vinkärlek från Franciacorta
Ætneus – Vulkanvin från Etna som rockar!

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

1 thought on “Cannelloni con foie gras e filetto di maiale”

  1. Rebecca skriver:
    tor, februari 02, 2017 kl. 23:28:20

    Ser otroligt gott ut!

    Svara

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo