Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Kronärtskocka på nytt vis!

Posted on mån, augusti 26, 2013tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

Har så förtvivlat svårt att ha tålamod nog att äta kronärtskocka på traditionellt vis. Fler av er har säkert upplevt att hungern kommer krypande innan man kommit till godsaken i mitten.

Här kommer dock ett garanterat gott och effektivt sätt att utnyttja endast de bästa.

Carciofi al Pecorino (123/2000) by the Silver Spoon Project
Börja med att skära kronärtskockorna i klyftor, för att därefter koka dem i saltat vatten. När de är klara skär du ut hjärtat. Lägg dem i en ugnsfast form och häll på din godaste italienska olivolja och strö över nyriven Pecorino. En ljuvlig smak när de kommer ut från ugnen väntar dig. Passa på nu när du kan frossa i denna godsak på ett nytt vis.

Veckan börjar på bästa sätt med en Lady Gaga ”back on track”!
//www.youtube.com/embed/pco91kroVgQ?rel=0

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Årets bästa rosé från en riktig maestro!
I have a dream!

Related Post

  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!
  • Grön vårsoppa med pocherat ägg!
  • Citronmarinerad tonfisk med tryffelaioli
  • Gudomligt god pizza med råriven potatis, pancetta och buffelmozzarella!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo