Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Carne Cruda alla Piemontese (75/2000)

Posted on tis, maj 03, 2011tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot


Piedmontese Tartare
En supersmaskig macka som är väldigt enkel att göra… Skär kalvfilen i små bitar och lägg i en skål. Pressa över citronjuice, ett stänk Tabasco och häll på lite olivolja över blandningen. Avsluta med att mixa ner en halv matsked Dijonsenap och krydda med salt och peppar. Låt stå i skålen under två timmar. När den är klar kan du antingen ha den rå på en smörstekt brödskiva eller hetta upp den snabbt i en panna innan anrättning. Smaklig spis!
https://youtube.com/watch?v=Dsp_8Lm1eSk%3Ffs%3D1

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Cardo Red 2009 (nr 2567) 75 kr
i Castei Recioto della Valpolicella Classico (Best. sort.nr 77207) 195 kr

Related Post

  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!
  • Grön vårsoppa med pocherat ägg!
  • Citronmarinerad tonfisk med tryffelaioli
  • Gudomligt god pizza med råriven potatis, pancetta och buffelmozzarella!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo