Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Creamy mashed potato with Zander (8-10/2000)

Posted on tis, april 13, 2010tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

ZANDER ALLE ERBE (8)

PURÈ DI PATATE CREMOSO (9)

CREMA DI MASCARPONE E FRAGOLE (10)

Gösfilé är en given succé på matbordet och inte allt för svår att laga till. Vi testade en rätt där fisken anrättas tillsammans med en rotfruktspuré, provencalska kryddor och vitt vin. Till detta serverades en underbar potatismos som spetsades med en halv burk Mascarpone. Kan verkligen rekommendera detta sätt att göra mos. En enkel rätt som omvandlas till vardagslyx.

Som avslutning fick det bli förra sommarens jordgubbar med en Mascarpone kräm. Mycket trevlig, lättlagad och uppskattad måltid. smiley

https://youtube.com/watch?v=aQincZJWEqY

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Vintips -Villa Maria Pinot Noir 2007
Vintips – Clos Henri Pinot Noir 2007

Related Post

  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!
  • Grön vårsoppa med pocherat ägg!
  • Citronmarinerad tonfisk med tryffelaioli
  • Gudomligt god pizza med råriven potatis, pancetta och buffelmozzarella!

2 thoughts on “Creamy mashed potato with Zander (8-10/2000)”

  1. Per-Olof Diderot skriver:
    ons, maj 05, 2010 kl. 19:45:59

    Hej,Jag kan tyvärr inte återge receptet av copyright skäl men rekommenderar dig att söka på nätet alternativt köpa den fantastiska bok som jag lagar efter.MVHP-O

    Svara
  2. Hampus Landelius skriver:
    ons, maj 05, 2010 kl. 13:40:54

    Hej ni råkar inte ha receptet på PURÈ DI PATATE CREMOSO?
    Mvh Hampus

    Svara

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo