Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Asparagi all Valdostana (63/2000)

Posted on lör, mars 05, 2011tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

Åh va kul det är med italiensk matlagning, det är en ren glädje att få laga sig igenom 2000 recept från världens bästa kök.

Favorit grönsaken sparris står åter på programmet som en förkänning av vad vårens primörer för med sig. Så här gör du…
Sätt på ugnen på 180 grader. Koka sparrisen några minuter i saltat vatten. Blanda två ägg med Parmesan och mixa i lite salt och peppar. Om du vill kan du komplettera med lite ytterligare ost exempelvis Västerbotten. Lägg sparrisen i en ugnsfast form och häll över fyllningen. Låt stå i ugnen ca 20 minuter.
https://youtube.com/watch?v=Ig6JOQtxyTQ%3Ffs%3D1

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Beaune Premier Cru (nr 99599) 155 kr
Merluzzo al Forno con Verdure (64/2000)

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo