Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Merluzzo al Forno con Verdure (64/2000)

Posted on sön, mars 06, 2011tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot


Ugnsbakad torsk med grönsaker
Det gäller att passa på att äta mycket fisk nu när den är av yppersta kvalitet. Pressa citronjuice över ett par torskryggbitar. Därefter lindar du Pancetta eller lufttorkad skinka runt dem. Sätt en ugnsfast gryta på spisen med smör, lök, avokado, krossade tomater, morötter samt kryddor. När det kokat samman i 10 minuter tar du av den från plattan och tillsätter fiskbitarna. Stoppa in i ugnen på 200 grader under 20-25 minuter. En frisk och mycket god smak till den härliga torsken.
https://youtube.com/watch?v=rj3T-ZFpsSA%3Ffs%3D1

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Asparagi all Valdostana (63/2000)
Brodo a Cavolfiore Frattale e Gorgonzola (65/2000)

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo