Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Cannelloni alla Ruccola, Spinaci, Ricotta e Pancetta (67/2000)

Posted on mån, mars 14, 2011tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

Ricotta, Ruccola, Spinach and Pancetta Cannelloni
Älskade Cannelloni blir rätten för dagen.

Gör pastadeg och kör genom pastamaskinen eller kavla ut så tunt som möjligt. Skär därefter lagom stora bitar av pastan till de blivande rullarna.
Blandningen är superenkel att göra. Ta en påse med tinad bladspenat och krama bort vatten. Tillsätt hackad ruccola, svartpeppar, en burk ricotta och brynt Pancetta som skärs i strimlor. När allt är blandat så fördelar du smeten på pastan och rulla ihop. Smörj en form med svensk ekologisk solrosolja och häll i en burk med krossade tomater och krydda med basilika, för att därefter placera ut rullarna och strö över lite Parmesanost. In i ugnen på 200 grader under ca 30 minuter tills pastan fått en fin färg. Underbara smakaromer väntar.
https://youtube.com/watch?v=wYMuL0z2uJk%3Ffs%3D1

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Zuppa di Pesce del Pirata (66/2000)
Kalleske Clarry’s Grenache Shiraz Mataro 2009 (nr 94953) 119 Kr

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo