Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Fagioli di soia verde e Asparagi al Parmigiano (70/2000)

Posted on sön, mars 20, 2011tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

Green Soybeens and Asparagus with Parmesan
Denna vegetariska rätt fixar du på 15 minuter!
Stek upp frysta gröna sojabönor och sparris i ekologisk rapsolja. På slutet kompletterar du med solrosfrön. Ta av stekpannan från spisen när sparrisen har lagom tuggmotstånd och avsluta med att strö över lite Parmesanost på toppen. Smaklig spis!

https://youtube.com/watch?v=dmPKeBpn4Ak%3Fversion%3D3

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Heartland Dolcetto & Lagrein (nr 94942) 99 kr
Bellingham The Old Orchards Chenin Blanc 2009 (nr 2051) 99 kr

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo