Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Crema di Piselli e Patate (17/2000)

Posted on mån, maj 24, 2010tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

CREAM OF PEA AND POTATO SOUP (17)

En ny tillfällig medarbetare har knutits till detta matprojekt. Min underbara dotter Therese har lovat att hjälpa till att sprida kunskap om denna underbara italienska matbibel. Detta blir den första rätten hon bidrar med. Hon kommer dessutom att bidra aktivt med fotografering, vilket uppskattas av blogg ansvarig pappa.

Projektet fortskrider i allt snabbare takt nu när ljuset kommer och lusten att prova nya rätter tar än mer fart… Denna krämiga soppa på potatis och gröna ärtor är dessutom kompletterad med färsk grön sparris och bladspenat. Vilken underbar smak och färg som rätten visar upp. Går dessutom mycket bra att göra nån dag i förväg och värma upp vid behov. Buon appetito! smiley

https://youtube.com/watch?v=fCY7qt_B3EE

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Lasagne con Melanzane e Ricotta (16/2000)
Vintips -Elephant Hill Chardonnay 2009

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo