Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Lasagne con Melanzane e Ricotta (16/2000)

Posted on sön, maj 23, 2010tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

AUBERGINE AND RICOTTA LASAGNE (16)

Vi älskar lasagne och gillar att prova nya recept av vår favorit, denna är med Ricotta och aubergine. Vi köpte dock inte receptet fullt ut, då det enligt vår uppfattning skulle bli för torrt att bara använda Ricotta och tomatpuré som bas.

Kombinationen av Ricotta, aubergine, tomatpuré och en medelhavskryddad tomatsås blev en hit. Mums vilken lasagne det blev till slut… Vi kombinerade rätten med en sallad på ruccola, pinjenötter, sparris och champignoner. smiley

https://youtube.com/watch?v=HSJKuKnIWN0

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Vintips -Gurra Gurra Creek Shiraz -08
Crema di Piselli e Patate (17/2000)

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo