Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Vårinspirerad Lasagne!

Posted on lör, april 26, 2014tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

Lasagne efter årstid
Lasagne är för många av oss en sann favoriträtt från det italienska köket. Liksom pizza tillåter den oss att bryta från det traditionella genom att du improviserar med att tillsätta diverse råvaror, som fungerar som smakförhöjare.

När vi lagar lasagne i vårt kök är det jag som står för improvisation och kära frun som gör den viktiga basen med bechamelsås. Denna gång gjorde vi en fusion mellan den traditionella Bolognesevarianten ihop med läckra vegetariska inslag.

Lasagne Bolognese e Verde (132/2000)
Vi började med att mala vår egen köttfärs av ekologisk högrev från Tolånga17. Medans bechamelsåsen blir klar så bereds den klassiska köttfärsåsen tillsammans med bladspenat, linser och som extra krydda lite cajun. Placera skikt för skikt av lasagneplattor och mellan dessa den goda blandningen och såsen. Överst ett sista lager med bechamelsås och riven pecorino alternativt parmesan.

Så gott och fräscht, helt efter eget behag. Trevlig mathelg!
//www.youtube.com/embed/Qtb11P1FWnc

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Soave från kometproducenten R. Grassi
Rosébubbel som fångar smaklökarna!

Related Post

  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!
  • Grön vårsoppa med pocherat ägg!
  • Citronmarinerad tonfisk med tryffelaioli
  • Gudomligt god pizza med råriven potatis, pancetta och buffelmozzarella!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo