Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

En italiensk jordgubbsdröm!

Posted on ons, juni 26, 2013tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

Sommaren har börjat något ostadigt men primörerna erbjuder mycket gott just nu. Att få ta för sig av sommarens bär är en given höjdpunkt i vårt hem. Och nu får det dessutom bli med en italiensk touch.

Fragole All’Arancia (121/2000)
Börja med att blanda 600 gr jordubbar med saften från en apelsin, 1 dl strösocker och två klickar med accaciahonung. Kör det i mixern för att få blandningen riktigt fluffig. Häll upp på en tallrik och servera med en klick smarrig jordgubbsglass. Du kan även testa att låta blandningen stå över natten så kommer smakerna fram ännu mer och bilder den perfekta kombinationen av syra och sötma.

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Ett bubbligt hopp från Italien!
Guide Michelin! Nu som gratisapp!

Related Post

  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!
  • Grön vårsoppa med pocherat ägg!
  • Citronmarinerad tonfisk med tryffelaioli
  • Gudomligt god pizza med råriven potatis, pancetta och buffelmozzarella!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo